podcast waarom ik doe wat ik doe

Waarom ik doe wat ik doe

Samen met Liesbeth en Bert nam ik een video op waarin Liesbeth mij interviewt over waarom ik doe wat ik doe en hoe ik hiertoe gekomen ben.

Waar kom ik vandaan?
Wat ben ik allemaal tegengekomen?
Hoe ben ik daar mee omgegaan?

Ook ik had altijd vragen, ook ik was vaak niet tevreden met de antwoorden. Tot ik doorzag wie het is die altijd maar bleef zoeken. Dat is een weg geweest met veel pieken en dalen, een rijke weg met veel ervaringen.

Intens zelfonderzoek binnen de context die er elke dag in mijn leven was heeft veel helderheid gebracht. Ik nam er automatisch mijn omgeving in mee, wat ik toen overigens niet doorhad.
Nu begrijp en doorzie ik dat dit vanzelfsprekend is, dat de zijnsstaat waarin je bent van grote invloed is op je directe omgeving, en zelfs tot ver daarbuiten. Ik zeg regelmatig met gevoel voor humor, van zelfonderzoek word je woest aantrekkelijk.

Nu, met alle kennis, ervaringen en wijsheid die ik de afgelopen 25 jaar heb opgedaan voel ik mij dankbaar dat ik dit kan voorleven en overdragen. Dat doe ik op diverse manieren:

• In online programma’s binnen mijn academy
• In online Live Programma’s die ik meerdere keren per jaar organiseer
• In het uitgeven van eboeken
• In het coachen binnen 1 op 1 trajecten
• Binnen bedrijven en organisaties die pionieren met bewustwording en het welzijn van medewerkers verandering begeleiden

Ik wil Liesbeth heel erg bedanken voor het stellen van haar altijd zo mooie vragen, en Bert voor het stille Zijn achter de camera. Het is een prachtig interview geworden.

Wil je meer lezen of kijken, check dan deze link.
Wil je direct contact om kennis te maken? Plan dan een gratis kennismakingsgesprek in.

Geplaatst in ,