nieuw ebook

Morgen, 22 januari begint het nieuwe Gene Keys jaar

Hoewel wij de feestdagen alweer achter ons hebben, het nieuwe jaar alweer 3 weken oud is en we misschien onze goede voornemens wat afgezwakt hebben omdat de patronen van alledag onbewust hun gaan weer gaan, is er morgen op 22 januari toch een bijzondere dag.

Morgen begint namelijk het nieuwe Gene Keys jaar.

Vandaag sluiten we het jaar af met de energie van de 60e Gene Key in een hoge resonantie. Deze beschrijft de energie van Beperking in de Schaduw, via Realisme in de Gave naar Gerechtigheid in de Siddhi. En zoals je wellicht weet ben ik helemaal into de Gene Keys. Daarom bespreek ik elke transmissie met Nynke Rinzema. Daar maken we een leuke podcastvideo van waar we allebei veel plezier aan beleven. Gene Key 60 is <<HIER>> te zien en beluisteren.

Samen met Nynke, Judith van den Berge en Mirthe van Eijl zijn we al een aantal maanden bezig met het vertalen van het grote blauwe Gene Keys boek. Voor mij is het mijn ochtendritueel om na een korte meditatie in de vroege ochtend een aantal pagina’s te vertalen. Dan is het nog stil en leeg in mijn systeem. Het is heel verrijkend en verstillend om te doen en het geeft zoveel rust en vertrouwen in het leven. Voor mijn gevoel ga jij dat ook ervaren als je het boek in je eigen taal leest. We verwachten ergens einde van de zomer uit te kunnen gaan geven, maar pin me er niet op vast want het is een bijzondere klus die vrij wil stromen.

Binnenkort beschikbaar, mijn nieuwe eBook!

Om nu al tegemoet te komen aan jouw Gene Keys honger kom ik met een week of twee al met een heel nieuw ebook. Daarin geef ik mijn korte interpretatie van elke Gene Key. Steeds 4 pagina’s per Gene Key. Je kunt het gebruiken als naslagwerkje, als orakel voor een inzicht of een ingang voor een vraag die bij je leeft. Elke Gene Key gaat gepaard met een mooi beeld. Voor mijn gevoel vult het mijn serie aan waarin je het boekje met een beschrijving van de 6 lijnen op mijn website gratis kunt downloaden. Het boekje met een introductie in de Gene Keys is er met een leuke korting voor weinig bij te kopen.

En nu dus binnenkort ook dit nieuwe exemplaar als voorloper op de vertaling van het werk van Richard Rudd. Ik hoor van mensen dat ze heel blij zijn met Gene Keys content in het Nederlands. Het komt steeds vaker voor dat ondernemers, impactvolle leiders, bedrijven en organisaties me vragen om een trainingsprogramma te verzorgen met als onderligger één van de Gene Keys reeksen.

Gene Keys in de opleiding voor familiemediators en conflictbemiddelaars.

 Zo heb ik afgelopen week een Masterclass mogen geven met Mariëlle van der Giessen en Lieneke Witloks van het Centrum voor Holistische Conflicthantering. Zij verzorgen onder andere opleidingen voor familiemediators en conflictbemiddelaars. In maart start er een opleiding waar ze mij gevraagd hebben één van de acht dagen in te vullen. Hoe mooi is het dat de wijsheid van Human Design en de Gene Keys in deze sector ruimte krijgt.

Dat is dan ook meteen een reden om naar Nederland te komen half april, dan is mijn lesdag in deze opleiding. Maar…wellicht weet je ook dat ik altijd wel wat bijzonders organiseer als ik in de buurt ben. Zo ga ik deze keer een mooie bijeenkomst organiseren in Hasselt, België. Blok de datum maar vast in je agenda want zoals het ernaar uitziet zal dit op dinsdag 16 april zijn. Op deze avond geef ik een verdiepende les over alle ins en outs van de Gene Keys en het Hologenetisch Profiel. Bovendien ga ik veel ruimte maken voor jouw persoonlijke vragen. Degene die mij kennen weten dat dit altijd wel een kwartjesregen aan inzichten oplevert.

De komende tijd zal ik specifieker zijn over deze bijeenkomst als ik verder ben met het uitwerken ervan. Maar ik ben er zo enthousiast over dat ik het graag alvast met je wilde delen.

En als je morgen het nieuwe Gene Keys jaar induikt, stem dan af op Gene Key 41 die de Schaduw van Fantasie, de Gave van Anticipathie en de Siddhi van Emanatie beschrijft. Je gaat onze podcast hierover weer op het einde van de maandag vinden op de website van Gene Keys Nederland. Ik wens je alvast een heel mooi nieuw Gene Keys jaar!

p.s. en mocht je een programma of retreat aan willen schaffen op Genekeys.com dan steun je ons vertaalwerk en alles wat komt kijken bij de Nederlandse Hub zoals de website, de bijeenkomsten, de productie van alle content, etc. als je bij je aankoop deze referentielink gebruikt: https://genekeys.com/ref/1964/

Een heel klein deel van jouw aankoop komt dan ten goede aan ons werk. Alvast onze dank hiervoor.

Geplaatst in