blog wat kan ik met mijn profiel

Wat kan ik met Human Design en Gene Keys?

Naar aanleiding van mijn inspiratiemail van 11 januari 2024 kreeg ik van één van mijn volgers de volgende vraag:

Ik heb al een hele tijd een boek met mijn blueprint Human Design en Gene Keys. Het staat in de kast. Soms kijk ik erin maar wat kan ik er eigenlijk mee?

De blueprint
De bleuprint is een beschrijving van je Human Design grafiek. De thema’s die erin staan gaan van zeg maar “grofstoffelijk” naar steeds verfijnder en unieker. Het woord Human Design zegt het al, het is de wijze waarop jij als ontwerp in elkaar zit. Het onthult informatie over je persoonlijkheid, de neigingen die je hebt en je energetische aura. Je hebt er een handvat mee om je persoonlijkheid en je psychologie te onderzoeken, met als algemeen doel je de middelen te geven die je kunnen helpen je leven op zijn best te leiden.

De poorten zijn Gene Keys
De poorten in je blueprint vertegenwoordigen hoe je denkt, handelt en met anderen omgaat. Er zijn er 64 van. Deze poorten zijn vertaald naar Gene Keys door Richard Rudd, een schrijver en poëet uit Engeland.

Het Gouden Pad
De 64 Gene Keys zijn beschreven in elk 3 thema’s, de schaduw, de gave en de siddhi ofwel hoogste uitdrukkingsvorm. Dit zijn als het ware niveaus van bewustzijn die overeenkomen met verschillende aspecten van jezelf. De schaduw is het onbewuste deel, de gave is je potentieel en de siddhi is je hoogste staat van bewustzijn. Volgens een bepaalde structuur zijn deze thema’s opgebouwd in jouw unieke Hologentisch Profiel. Deze structuur wordt ook wel het Gouden Pad genoemd. Een pad wat je levenspad is, wat je als onderligger voor contemplatie en zelfonderzoek kunt gebruiken.

Daar waar de blueprint Human Design een wat meer statische beschrijving is kan je Gene Keys profiel je aanzetten tot het verhogen van je resonantie, en het verdiepen van je inzichten, in jezelf en in de wereld om je heen. Een uitgebreide beschrijving van alle Gene Keys staan in het grote dikke blauwe boek “Gene Keys, Embracing your higher purpose”. Dit is nu nog in het Engels maar in de loop van dit jaar komen we met de Nederlandse vertaling. We zijn met 4 mensen druk aan het vertalen, wat een dankbare klus is. Het is mijn ochtendritueel en laat mijn dagen al in contemplatie starten.

3 Sequences
Het Gouden Pad is opgedeeld in 3 sequences:

  • De Activation-reeks die ik “Jij en Jezelf” noem omdat deze 4 thema’s doorloopt die over de relatie die jij met jezelf hebt gaat.
  • De Venus – reeks die ik “Jij en je Liefdes” noem. Deze gaat over jij in relatie tot je intimie, de liefste mensen om je heen en met name je liefdespartner en eventuele exen.
  • De Pearl-reeks die ik “Jij en je Welvaart” noem omdat deze je helpt om zicht te krijgen op wat jouw relatie tot de wereld en je werk is.

Als je alle reeksen wilt doorlopen kun je daar zo een jaar mee bezig zijn. En zelfs wel langer want je profiel gaat tenslotte over jou en je leven. Er zijn ondertussen al een heleboel mensen die in een 1 op 1 traject begeleiding van mij hebben gekregen om hun leven in hun hoogste potentieel te leven. Ook heb ik al diverse live online programma’s gedaan in de afgelopen jaren, en is deze wijsheid geïntegreerd in de Human Resources van diverse ondernemingen.

Wat kan ik voor je doen?
Op basis van behoefte en vraag organiseer ik graag weer een reeks. Afhankelijk van wat mensen wensen kan dat:

  • in een retreat hier bij mij in Spanje waar we in een aantal dagen door een reeks lopen,
  • in een online reeks waar we een aantal weken doen over een reeks,
  • je kunt uiteraard aansluiten bij live online retreats van Gene Keys International of
  • een online programma volgen in je eigen tempo in mijn academy, of bij Genekeys.com.

Als je voor dit laatst kiest waarderen wij het als vertaalteam dat je onderstaande code gebruikt wanneer je iets aanschaft. Dan ontvangen wij een klein percentage van jouw aankoop wat wij gebruiken voor de aanloopkosten van het uitgeven van het boeken, en toekomstige andere boeken en programma’s.

De code is: https://genekeys.com/ref/1964/

Mocht je hiermee vastlopen, laat het me weten want dan help ik je ermee.

Voel jij dat je in het Nederlands verder wilt met jouw Hologenetisch Profiel, met jouw Gene Keys, laat mij dan weten op welke wijze. Wil je graag 1 op 1 zodat alle aandacht en inzichten over jou gaan, of wil je liever met een groep een reeks doorlopen, tijdens een week hier in Spanje of live online. Als je me hierover mailt dan ga ik er mee aan de slag om te zien wat ik kan organiseren. Ik ben een Projector en dus het meest succesvol op basis van uitnodiging.

Heb je nog vragen, laat het me weten. Ze inspireren me om weer in de pen te klimmen.

Geplaatst in