Business Blueprint, de onderlegger voor het nieuwe ondernemen

Ben jij een ondernemer of teamleider die op zoek is naar authenticiteit, inspiratie, energie en geluk? Voel jij je een pionier in het nieuwe ondernemen en werken? En wil jij dat de mensen in jouw team hun kwaliteiten moeiteloos en optimaal kunnen benutten?

Dan is de Business Blueprint waar jij naar op zoek bent!

Human Design & Gene Keys

Gebaseerd op Human Design en Gene Keys, brengt de Business Blueprint de natuurlijke kwaliteiten, blinde vlekken en energievreters van jou en de mensen in je team aan het licht. De Business Blueprint is een katalysator voor zelfinzicht, persoonlijke groei en zakelijk succes.

Deze intense tijd van snelle veranderingen vraagt om een nieuwe vorm van leiderschap en samenwerking. Er mag meer oog komen voor het grotere geheel, voor onderling vertrouwen en een duurzame visie. De Business Blueprint geeft je de richtingaanwijzers die je nodig hebt om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

business blueprint
Heb jij het lef om een pionier te zijn in de wereld van het nieuwe werken?

Wacht dan niet langer en plan nu je kennismakingsgesprek.

Werken vanuit natuurlijke flow

Jij en/of je team krijgen inzicht in ieders optimale manier om te creëren. Zo kan iedereen vanuit een natuurlijke flow werken en ga je elkaar beter begrijpen.

 • Wil jij de focus verleggen naar samenwerking en synergie?
 • Wil jij het beste uit jezelf en je bedrijf of organisatie halen?
 • Wil jij je organisatie naar een hoger niveau tillen?

En ben jij een pionier in het nieuwe ondernemen, leidinggeven en werken? Maak dan nu een afspraak voor een kennismaking, dan gaan we samen op onderzoek uit!

business blueprint

Wat kan de Business Blueprint je opleveren?

 • Een diepere verbinding met je bedrijf en je team
 • Werken vanuit moeiteloosheid en natuurlijke flow
 • Meer impact en zakelijk succes
 • Een duidelijke richtingaanwijzer die je leidt in het runnen van je bedrijf
 • Een heldere visie die helemaal kloppend voelt voor jou en je mensen
 • Een team dat optimaal samenwerkt door zelfkennis en kennis van elkaar
 • Een verdieping van jouw authentieke kwaliteiten als ondernemer of teamleider
 • En dat werkt natuurlijk allemaal door, ook in je privé leven
Maak nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek

En start vandaag nog met de Business Blueprint om jouw bedrijf en team naar een hoger niveau tillen!

Wat is Human Design

Het Human Design System is een synthese van oude en moderne wetenschappen die inzicht bieden in wat jou anders maakt dan alle andere mensen. Human Design biedt diepgaande inzichten in je psychologie, jouw creatieproces en valkuilen. Op basis van jouw blauwdruk reikt Human Design specifieke strategieën en technieken aan die je helpen om meer gemak en voldoening te ervaren in je leven. Dat leidt tot moeiteloosheid en een natuurlijke flow in je werk.

Wat is Gene Keys?

Gene Keys is een methode die licht schijnt op jouw schaduwen en talenten. Het laat je zien wat jij mag transformeren om tot de hoogste uitdrukking van jezelf te komen: zelfrealisatie. Op die manier worden lijden en jouw obstakels de weg naar verlossing en bevrijding. Tot het laten stromen van jouw creativiteit en het ontdekken van de liefde die jouw ware aard is. Of te wel: Gene Keys bieden je een weg naar een écht, authentiek en vervullend leven.