Business coach

Ik ben Tanja Verstappen, jouw businesscoach om nóg meer uit je bedrijf te halen. Samen kijken we naar jouw individuele kwaliteiten als ondernemer. Vanuit deze basis duiken we de onderneming in om de zoektocht te starten naar de perfecte invulling van jouw bedrijf. Aan de hand van mijn Business Aanpak, gebaseerd op Gene Keys en Human Design, gaan we op zoek naar de ware kwaliteiten en valkuilen van jouw werknemers. Dit om ervoor te zorgen dat er in de toekomst kan worden gewerkt aan een sterke onderneming met de juiste medewerkers op de juiste plaats. Door inhoudelijk te kijken naar elkaars individuele drijfveren is het mogelijk om hernieuwde energie te creëren om jouw onderneming beter dan ooit te maken. Ik help je daar graag bij!

Heb jij het lef om een pionier te zijn in de wereld van het nieuwe werken?

Wacht dan niet langer en plan nu je kennismakingsgesprek.

Wat houdt een ondernemers coaching in?

Tijdens mijn coaching gesprekken met ondernemers ga ik op zoek naar de ware aard van jou als ondernemer, om vervolgens verder te kijken naar jouw rol binnen de onderneming.

Maar allereerst starten we bij jou als ondernemer. Aan de hand van Gene Keys en Human Design ontdekken we je ware kwaliteiten en eigenschappen. Als business coach neem ik je mee langs een unieke route om jezelf vanuit de basis te leren kennen. Dit alles om ervoor te zorgen dat je met een hernieuwde visie aan je onderneming kunt werken. Vanuit deze uitgangspositie gaan we verder in op de onderneming zelf. We onderzoeken de ware identiteit van de werknemers en ontdekken op welke wijze we de business dusdanig kunnen invullen, dat er een toekomstbestendig perspectief kan worden opgebouwd. In een wereld vol uitdagingen en snelle veranderingen is het namelijk ontzettend belangrijk om met je bedrijfsvisie continu aan te passen. Op deze manier kun je echt een impactvolle bijdrage leveren aan de wereld.

Ontdek de ware kracht van je onderneming door samen met mij inhoudelijk te kijken naar jou en je mensen!

business blueprint

Werken vanuit natuurlijke flow

Jij en/of je team krijgen inzicht in ieders optimale manier om te creëren. Zo kan iedereen vanuit een natuurlijke flow werken en ga je elkaar beter begrijpen.

  • Wil jij de focus verleggen naar samenwerking en synergie?
  • Wil jij het beste uit jezelf en je bedrijf of organisatie halen?
  • Wil jij je organisatie naar een hoger niveau tillen?

En ben jij een pionier in het nieuwe ondernemen, leidinggeven en werken? Maak dan nu een afspraak voor een kennismaking, dan gaan we samen op onderzoek uit!