Gene Keys

De Gene Keys vormen een systeem van praktische wijsheid, om je innerlijke zelf beter te leren kennen. Het helpt je bij het begeleiden naar een dieper begrip van jezelf. Gene Keys bestaat uit 64 genetische archetypen en maken het mogelijk om een vernieuwde visie op je leven en jezelf te krijgen. Hierdoor leer je jezelf een blijvende transformatie te creëren. Een nieuwe kijk op jezelf en het leven dat je leidt.

Zie het niet als een methode of een techniek. En het is ook geen cursus, het is de gouden reis van je leven. Ik ben Tanja Verstappen, en ik neem je mee langs het begrip Gene Keys.

Wat is Gene Keys?

Allereerst is het van belang om dieper in te gaan op de betekenis van Gene Keys. Het is een multidimensionaal veld dat alle frequenties in zich draagt, die zich allemaal in jou bevinden. Het zijn 64 sleutels die het leven inzicht geven en ervoor te zorgen dat je met een positievere blik in het leven gaat staan. Gene Keys helpt je het ware levensdoel te visualiseren, zodat je met je unieke eigenschappen een bijdrage kunt leveren aan een leven vol welzijn.

De stand van de planeten, op de dag dat je geboren bent, zegt onder andere welke unieke set Gene Keys jij hebt. Deze set vormt als het ware jouw individuele blauwdruk, met diepgaande informatie die persoonlijke doorbraken mogelijk maken. Aan de hand van Gene Keys kun je je leven, je relaties, je werk en de manier waarop je naar de wereld kijkt significant veranderen. Het stelt je in staat om bewustwording te creëren over je grootste talenten, waarvan je wellicht nieteens wist dat je ze bezat.

Wacht niet te lang en ontdek je ware talenten, om deze volledig te kunnen benutten en een heel nieuwe wijze van je leven kunt instappen.

business blueprint
Heb jij het lef om een pionier te zijn in de wereld van het nieuwe werken?

Wacht dan niet langer en plan nu je kennismakingsgesprek.

Gene Keys

Gene Keys in het bedrijfsleven

Gene Keys helpt je bij het vinden van je ware talenten. Het ondersteunt bij het ontdekken van een geheel nieuwe inkijk op het leven. Gene Keys is dan ook uitermate toepasbaar in het bedrijfsleven, om een hoger niveau van algehele kwaliteit te kunnen bereiken.

Gebaseerd op Gene Keys en Human Design, is de Business Blueprint ontworpen. De Business Blueprint leert je de natuurlijke kwaliteiten, blinde vlekken en energievreters van je bedrijf en jezelf als ondernemer aan het licht te brengen. Het helpt je bij het vinden van zelfinzicht, je persoonlijke groei en zakelijk succes. In een continu veranderende wereld vol uitdagingen is het van groot belang om zo nu en dan met een nieuwe bril naar je bedrijf te kijken. Ik leer je graag alles op het gebied van de Business Blueprint. Samen ontdekken we hoe we jouw onderneming naar een hoger niveau kunnen brengen.

Werken vanuit natuurlijke flow

Jij en/of je team krijgen inzicht in ieders optimale manier om te creëren. Zo kan iedereen vanuit een natuurlijke flow werken en ga je elkaar beter begrijpen.

  • Wil jij de focus verleggen naar samenwerking en synergie?
  • Wil jij het beste uit jezelf en je bedrijf of organisatie halen?
  • Wil jij je organisatie naar een hoger niveau tillen?

En ben jij een pionier in het nieuwe ondernemen, leidinggeven en werken? Maak dan nu een afspraak voor een kennismaking, dan gaan we samen op onderzoek uit!