Teamontwikkeling

Ik ben Tanja Verstappen, teamcoach die jou gaat helpen bij het creëren van een toekomstbestendig team in je onderneming. Een sterk team, waarbij iedereen op zijn plek zit, is ontzettend belangrijk om het beste uit je onderneming te halen. Samen met mij kijken we naar de individuele kwaliteiten. Dit doe ik aan de hand van de ideologieën vanuit Gene Keys en Human Design. Op deze manier ontdekken we de drijfveren van alle individuen binnen het bedrijf. Hierdoor kan er in de toekomst worden gewerkt aan een bedrijfsinvulling waarbij iedere pion op de juiste plaats staat. Zo wordt er het beste uit ieders kwaliteiten benut en kan er gebouwd worden aan een hecht team.

Wat houdt teamontwikkeling in?

De groepsdynamiek binnen een onderneming is ontzettend belangrijk om je bedrijfsdoelen te behalen. Aan de hand van mijn teamontwikkeling cursussen help ik ondernemers bij een vraagstukken omtrent het verbeteren van het team binnen een onderneming. Hierbij kijk ik naar de individuele eigenschappen, om ervoor te zorgen dat het maximale uit ieders kwaliteiten kan worden gehaald. Op deze manier kan er worden gewerkt van een indeling waarbij iedere werknemer op een plek staat waar het meeste van zijn kwaliteiten worden benut. Zo werken we aan een succesvolle toekomst en bouwen we aan het versterken van de groepsdynamiek.

business blueprint
Heb jij het lef om een pionier te zijn in de wereld van het nieuwe werken?

Wacht dan niet langer en plan nu je kennismakingsgesprek.

business blueprint

Wat kan ik je bieden?

Als ervaren coach weet ik als geen ander wat de belangen zijn van een gestructureerde bedrijfsvoering, met een sterk en tevreden team. Samen ontdekken we hoe wij het beste uit het team kunnen halen. Geïnteresseerd? Voel je vrij om vrijblijvend contact met mij op te nemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Dit kan via de mail, of aan de hand van het contactformulier.

Samen gaan we op zoek naar de geoliede machine van je onderneming!

Werken vanuit natuurlijke flow

Jij en/of je team krijgen inzicht in ieders optimale manier om te creëren. Zo kan iedereen vanuit een natuurlijke flow werken en ga je elkaar beter begrijpen.

  • Wil jij de focus verleggen naar samenwerking en synergie?
  • Wil jij het beste uit jezelf en je bedrijf of organisatie halen?
  • Wil jij je organisatie naar een hoger niveau tillen?

En ben jij een pionier in het nieuwe ondernemen, leidinggeven en werken? Maak dan nu een afspraak voor een kennismaking, dan gaan we samen op onderzoek uit!