Over mij - Tanja Verstappen

Ik heet Tanja Verstappen en ik zie dat het tijd is voor een nieuwe manier van werken en ondernemen. Een manier waarop je jouw creativiteit optimaal benut, zodat jij en je team werken vanuit ontspanning, moeiteloosheid en gelijkmoedigheid.

Wie ben ik eigenlijk?

25 jaar geleden stelde ik mezelf voor het eerst de vraag: ‘wie ben ik eigenlijk?’. Sindsdien bevind ik mij op een uniek pad, mijn unieke pad, naar bewustwording en zelfrealisatie. Het was een pad met vele omwegen en zijpaden, vol onzekerheden en confrontaties met mezelf. Een pad van iedere dag voor dag en dauw op mijn meditatiematje om de dag in stilte op te laten komen.

Steeds helderder ging ik zien hoe projectie en reflectie werkt. Stelde ik vast dat het ego enkel een handige tool is om bij de bakker aan de beurt te komen. En realiseerde ik me dat het leven een verdomd goeie soapserie is waarin we allemaal stralende sterren zijn. Goeie tijden, slechte tijden.

over tanja verstappen

Human Design & Gene Keys

Veel zelfonderzoek, reflectie en het pad van Advaita Vedanta brachten steeds meer verlichting. Verkrampingen en schaduwen kwamen aan het licht om getransformeerd te worden, zodat ik nog meer in mijn eigen kracht kon gaan staan. Mijn chronische pijn en gestreste geest kregen eindelijk de rust die ze nodig hadden om te helen en herstellen. Het was pas veel later dat ik in aanraking kwam met Human Design en Gene Keys, maar deze stromingen maakten ineens onwijs veel duidelijk over menselijke gedragspatronen. Alles wat ik op mijn pad had geleerd leek een plek te krijgen binnen deze systemen die zoveel laten zien over de menselijke natuur, levenspatronen en het bewustzijn.

over tanja verstappen

Weerstand van de 'oude wereld'

Inmiddels leef ik in een onbeschrijfelijke vrijheid, in het oneindige Nu waar ik jou met liefde naartoe begeleid. In deze staat ervaar ik nog nauwelijks angst en voel ik me vrij mijn natuurlijke impulsen te volgen, mijn leven te leven vanuit spontaniteit. Al mijn creativiteit vindt uiting in mijn missie en wordt niet langer gebruikt voor het in standhouden van beperkende overtuigingen en angstgedachten.

Meer dan 10 jaar bouwde ik aan een succesvolle zorgorganisatie waar een holistische kijk op de mens tot het DNA behoorde. In die tijd schopte ik heilige huisjes omver en kwam ik veel weerstand tegen van de ‘oude wereld’. Ik trainde mijn medewerkers in de ‘ont-wikkeling’ van zichzelf, zodat ze authentiek en met zelfkennis het complexe werk met psychiatrische mensen konden doen.

Wil je mij persoonlijk spreken?

Plan direct een kennismakingsgesprek in.

Interne communicatie

Dagelijks voerde ik ingewikkelde gesprekken over de meeste kwetsbare onderwerpen, met cliënten, behandelaars, verzorgers en medewerkers. Empathie, transparantie en oprechtheid staan centraal in mijn manier van communiceren. Dat is soms confronterend, maar wanneer je echt de verbinding aangaat, is het de enige manier om mensen verder te helpen. Ik heb mezelf op alle posities op de werkvloer zien staan, zowel in mijn eigen bedrijf als in de tijd daarvoor, toen ik werkte op het MBO. Hierdoor weet ik als geen ander hoe ik mijn communicatie afstem op de ontvanger, welke rol die ook heeft binnen een organisatie.

over tanja verstappen

Bedrijf naar een hoger niveau tillen

Je bedrijf naar een hoger niveau tillen gaat samen met het aankijken van angst en onzekerheid. Het trotseren van vuren om daarna vrij te worden. Het is tijd voor een nieuwe manier van werken. Een manier waarbij zelfkennis en bewustzijn centraal staan en er van binnen naar buiten wordt gewerkt.

Met behulp van Human Design en Gene Keys begeleid ik daarom pionierende ondernemers, managers en teamleiders naar een diepere verbinding met hun bedrijf, team en eigen talenten. Naar een werkwijze die gekenmerkt wordt door moeiteloosheid en natuurlijke flow, zodat ook zij hun leven in absolute vrijheid kunnen vervolgen en nóg meer impact kunnen maken met hun bedrijf.

Gratis gesprek

Wil je direct contact om kennis te maken? Plan dan een kennismakingsgesprek in.