Managers training Masterclass?

Voor pionierende ondernemers en teamleiders is het managen van medewerkers binnen je bedrijf ontzettend belangrijk. Tijdens mijn managers training neem ik je mee langs een route om jezelf als ondernemer beter te leren kennen. Op deze manier kom je erachter welke manier van ‘managen’ het beste bij je past. Ik geef je bedrijfsadviezen en help je om het beste uit jezelf te halen. Dit doe ik door te kijken naar de ware aard van je identiteit. Aan de hand van Human Design en Gene Keys starten we de zoektocht naar de valkuilen en authentieke kwaliteiten. Deze maken we inzichtelijk zodat we een route kunnen uittekenen voor jouw als ondernemer, met je vernieuwde visie.

Wat houdt een leiderschapstraining in?

Leiderschap is op diverse manieren te beschrijven. Het betreft het managen van je medewerkers met het uiteindelijke doel om het beste uit je onderneming te halen. Hierbij starten we vanuit de basis. Ik kijk naar je ware aard. Je conditionering, je valkuilen en je kwaliteiten, waarvan je wellicht niet eens wist dat je ze bezat.

In mijn training leiderschap starten we de zoektocht naar een leiderschapswijze die het beste bij jou als ondernemer past, maar ook het meeste uit je onderneming kan halen. Met mijn jarenlange ervaring binnen tal van grote bedrijven heb ik veel experience opgebouwd om je te helpen bij het vinden van een manier van managen waarbij jij je prettig voelt. Samen bouwen we aan een toekomstbestendige onderneming in een wereld vol complexe uitdagingen.

business blueprint
Heb jij het lef om een pionier te zijn in de wereld van het nieuwe werken?

Wacht dan niet langer en plan nu je kennismakingsgesprek.

business blueprint

Wat kan ik je bieden?

Als ervaren coach weet ik als geen ander wat de belangen zijn van een gestructureerde bedrijfsvoering. Het managen van personeel is hierin een belangrijk aspect. Samen ontdekken we hoe wij het beste uit je leiderschap skills kunnen halen!
Geïnteresseerd? Voel je vrij om vrijblijvend contact met mij op te nemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Dit kan via de mail, of aan de hand van het contactformulier.

Ik wijs je de weg naar een route om het beste uit jouw bedrijf te halen!

Werken vanuit natuurlijke flow

Jij en/of je team krijgen inzicht in ieders optimale manier om te creëren. Zo kan iedereen vanuit een natuurlijke flow werken en ga je elkaar beter begrijpen.

  • Wil jij de focus verleggen naar samenwerking en synergie?
  • Wil jij het beste uit jezelf en je bedrijf of organisatie halen?
  • Wil jij je organisatie naar een hoger niveau tillen?

En ben jij een pionier in het nieuwe ondernemen, leidinggeven en werken? Maak dan nu een afspraak voor een kennismaking, dan gaan we samen op onderzoek uit!