Een verdiepende ontdekking waarin jij jezelf zeker herkent

De Gene Keys nemen je mee en laten je zien hoe je in een proces naar vrijheid kunt stappen

Eindelijk een introductie in de Gene Keys in het Nederlands

Ik hoor vaak dat mensen de wat meer algemene uitleg over Gene Keys missen. Een soort ingang om alvast op hoofdlijnen naar je profiel te kunnen kijken, maar ook een introductie of voorbereiding op één van mijn programma’s. Vanuit deze behoefte heb ik dit eBook geschreven. Uiteraard heb ik me laten inspireren door de grondlegger van Gene Keys, Richard Rudd.

De Gene Keys zou je kunnen vertalen als de sleutels tot het decoderen of ontsluiten van de informatie in je genen ofwel de sleutels tot je DNA. Het is een levende wijsheid die verre van theoretisch is. Het is geen kennis die je leert, het is een uitnodiging om zelfonderzoek te doen. Zelfonderzoek dat precies is afgestemd op jouw body/mind/soul systeem.

E-book: een introductie in Gene Keys

In dit betaalde e-book (14,95 euro) vind je verdieping in de wijsheid van de Gene Keys. Ik probeer je een antwoord te geven op vragen als:

  • Hoe zit het precies met al die getallen?
  • Hoe werken de lijnen?
  • Naar welke reeks kijk ik nu?
  • En wat zegt dit allemaal over mij?

Lees met je hart, dan voel je dat het klopt.

Ik wens je veel plezier en inzichten toe.

Tanja Verstappen - ebook Introductie in GK

Mijn missie met dit boek

Een boek waarmee je alvast op weg bent in de wondere, wijze wereld van de Gene Keys. Je voelt dat de Gene Keys iets voor jou kunnen betekenen. Je voelt dat je toestemming hebt om helemaal te zijn wie je bent. Jouw leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

Voor mij zijn de Gene Keys een enorm verdiepende ontdekking. Ik ben nog niemand tegen gekomen die zich niet herkent in zijn of haar profiel. Alle Gene Keys verwijzen naar het non-duale eenheidsbewustzijn, naar het één-Zijn met alles wat is. Daar gaat een enorme vrede en rust van uit. Het geeft woorden aan het onbenoembare en is een waarachtige wegwijzer naar vrijheid.

Al een hele tijd verdiep ik me in de Gene Keys. Deze prachtige tool vol met wijsheid is een heel directe manier om bevrijdt te raken van je beperkende overtuigingen en patronen. Je herkent meteen de non-duale vrijheid. Een vrijheid die ik iedereen gun. Al 20 jaar begeleid ik mensen die vastlopen op wat voor een manier dan ook. Zowel zakelijk als persoonlijk. In een vastloper zit altijd ook een mogelijkheid om deze weer vrij te maken. De Gene Keys helpen om deze mogelijkheid te zien.