Alle Gene Keys op een rij, compleet met Schaduw, Gift en Siddhi beschrijving

Een interpretatie van elke Gene Key onder de zon in het Nederlands!

"De pure magie van Gene Keys" 64 interpretaties ter inspiratie voor transformatie

Ben jij al langer op zoek naar content over de Gene Keys in het Nederlands? Vanaf nu is het er in de vorm van dit e-book. Een jaar lang schreef ik elke 6 dagen een korte tekst over de Gene Key onder de zon. Mijn creatieve eigenschap wilde er ook steeds een beeld bij maken.

Hiernaast ben ik samen met Nynke Rinzema het grote blauwe boek van Richard Rudd aan het vertalen. Wat een prachtige klus om te doen. Maar omdat dit nog even op zich laat wachten, en ik deze teksten al door het jaar heen geschreven heb, dacht ik: "laat ik ze bundelen in een digitaal boek".

Dit ebook biedt jou de sleutel tot het ontdekken en transformeren van jouw specifieke levensthema's op elk niveau.

E-book: De pure magie van Gene Keys

In "De pure magie van Gene Keys" (19,95 euro) vind je van elke van de 64 Gene Keys een inzicht over de schaduw, de gift en de siddhi. Het pad van je leven bewandel je zelf, het proces van bewustwording is dan ook van jou en is uniek.

Dit boek geeft je de gelegenheid je contemplaties mee aan te vullen. Ze zijn vooral bedoelt ter inspiratie.

Dit ebook is:

  • Afkomstig uit een bron van wijsheid
  • Een uitdaging om je bewustwordingsproces mee te verdiepen
  • Een uitnodiging om te transformeren naar een hogere resonantie
  • een ingang naar meer verbinding en groei

Lees met je hart, dan voel je dat het klopt.

Ik wens je veel plezier en inzichten toe.

landingspagina ebook GK

Mijn missie met dit boek

  • Het kan je wat meer helderheid geven over de thema’s in jouw Hologenetisch Profiel. Wanneer je op weg gaat met de thema’s uit jouw profiel zul je ontdekken dat de Schaduw, Gift en Siddhi onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De Schaduw is nodig omdat deze de energie en resonantie van de Siddhi al in zich heeft. Er is dan ook niets mis met je Schaduw, het is slechts een van de uitdrukkingsmogelijkheden van een levensthema. Hoe de logica van dit profiel in elkaar zit kun je ontdekken in mijn ebook “Een introductie in de Gene Keys”.
  • Je kan het gebruiken als leidraad wanneer je de transitie-sleutel die onder de zon komt wilt volgen. De datum van elke transitie is benoemd bij elke Gene Key. In de samenhang van het leven en in de verbinding met anderen ga je wellicht herkennen dat deze energie universeel is en door ons allen heen tot uitdrukking komt.
  • Ook kun je het boek als een orakel gebruiken. Heb je een levensvraag, stel deze dan en sla daarna het boek willekeurig open. Wat er op de pagina die tevoorschijn komt staat zou je zomaar op weg kunnen helpen.