Bewuste Business Aanpak

Met een strak plan heel gericht stappen zetten in een veranderproces, om klaar te zijn voor de toekomst van het ondernemen met impact. Een aanpak voor verandersucces!

Voor wie is de Bewuste Business Aanpak?

Deze unieke methode die heel snel helder maakt of de juiste mensen de juiste dingen doen op een juiste manier, is bedoeld voor pionierende ondernemers en teamleiders die meer impact willen hebben in de ingewikkelde, voortdurend veranderende tijd waarin wij leven.

Voor leiders die het belangrijk vinden dat hun medewerkers hun eigen verantwoordelijkheid nemen en meer gaan werken vanuit hun eigen authenticiteit. Want het is van binnen naar buiten werken, waarmee je in onze huidige wereld écht impact maakt.

bewuste business aanpak

Wat is de Bewuste Business Aanpak?

De Bewuste Business Aanpak is een traject waarin we samen op een heel directe manier onderzoeken hoe de organisatie de beweging kan maken om van binnen naar buiten te werken. De Business Blueprint is de onderlegger hiervoor.

Je medewerkers gaan hun eigen talenten zien en worden zich bewust van de talenten van hun collega’s. Op die manier durven ze meer op zichzelf en elkaar te vertrouwen en wordt er gezamenlijk naar één doel gewerkt. Direct, zonder omwegen, zodat jouw bedrijf écht meer impact maakt, kan groeien vanuit flow en een natuurlijke aantrekkingskracht heeft voor klanten en talenten.

Met de Bewuste Business Aanpak zijn onzichtbare pijnpunten en ongelijke hiërarchie verleden tijd. Deze approach zet jou en je medewerkers aan om te zien wat een prachtig gereedschap het ego is, als het goed wordt benut. Een gereedschap waarmee je een gezamenlijk doel bereikt, op alle lagen in de organisatie.

Ben jij een pionierende ondernemer die klaar is voor de nieuwe manier van werken?

Neem dan nu contact op en we kijken of de Bewuste Business Aanpak bij je past!

bewuste business aanpak

Hoe werkt de Bewuste Business Aanpak?

Vanuit intake en interviews ontwikkel ik een heel unieke en concrete Business Blueprint van jouw bedrijf. Hier komt een maatwerk programma uit waarmee we met jouw medewerkers op weg gaan.

De Bewuste Business Aanpak helpt jouw medewerkers zelf de verantwoordelijkheid te nemen, door ze meer zelfkennis te geven. Deze aanpak neemt jou en je medewerkers mee in een zelfonderzoek. We kijken naar binnen, zodat jullie vervolgens gezamenlijk naar buiten toe kunnen werken.

Van binnen naar buiten werken is voor mij vanzelfsprekend, maar mag ook vanzelfsprekend worden in jouw bedrijf. Want van binnen naar buiten werken is de nieuwe manier. De nieuwe norm. Maar nog geen vanzelfsprekendheid.

In het dagelijks leven en het bedrijfsleven laten we ons heel erg leiden door de wereld om ons heen en alle verhalen die daarin bestaan. Zonder stil te staan bij ons eigen gevoel, bij onze eigen visie op de situatie. Maar juist in deze tijd is het zó belangrijk om eerst naar binnen te kijken, voordat we naar buiten bewegen.

In de Bewuste Busines Aanpak kijken we naar:

  • Of medewerkers hun talenten op de juiste manier benutten en op de juiste plek in de organisatie zitten.
  • De interne communicatie in je bedrijf, zowel schriftelijk als mondeling.
  • Hoe medewerkers met elkaar en met klanten/cliënten omgaan.
  • Het taalgebruik binnen je bedrijf en naar de buitenwereld toe.
  • Welke tools er al ingezet worden om de beweging van binnen naar buiten te maken.
  • En of die die tools wel passend zijn voor jouw bedrijf of organisatie.
  • Mijn ontworpen tools die heel direct resultaat en verandering brengen. Binnen no time werkt jouw bedrijf van binnen naar buiten.
  • De Human Design en Gene Keys van jou, jouw bedrijf of organisatie en je medewerkers, zodat er zelfinzicht is en er authentiek naar buiten kan worden bewogen.
bewuste business aanpak
Ben jij klaar om jouw team te leiden naar meer impact vanuit natuurlijke flow?

Plan vrijblijvend een gesprek in met Tanja.

bewuste business aanpak

Wie is Tanja Verstappen?

De afgelopen 12 jaar bouwde ik een holistische zorgorganisatie helemaal van de grond op, naar 100 bewoners en meer dan 100 mensen personeel. In dit proces hanteerde ik mijn volledig eigen en holistische aanpak, waarbij ik veel ‘heilige huisjes’ omver wierp en tegen weerstand aanliep van de buitenwereld.

Maar ik bleef vertrouwen, want ik weet dat dit de directe weg is naar een hoger niveau. Voor mijn bedrijf en medewerkers, maar ook voor de bewoners. Ik trainde mijn medewerkers in ‘ont-wikkeling’ om zo authentiek en met zelfkennis het complexe werk met psychiatrische mensen te doen.

De verandering begint bij jou

Inmiddels is mijn bedrijf overgenomen door een grote speler in de zorg, waar ik trots op ben.

Door deze jaren ben ik een pro in het voeren van ingewikkelde gesprekken met cliënten, behandelaars, verzorgers, personeel en stakeholders. Ik spreek met ze over de meeste kwetsbare onderwerpen. Empathisch, transparant en open communiceren is voor mij vanzelfsprekend en de enige weg om mensen verder te helpen. Dat is confronterend, maar wanneer er verbinding is, leidt het tot meer bewustzijn en groei.

De nieuwe manier is er al, maar wordt nog maar mondjesmaat toegepast. Als jij voelt dat je klaar bent om jouw bedrijf van binnen naar buiten te laten werken. Dan begint de verandering bij jou, jouw onderneming en jouw team.