Human design

Coaching met behulp van Human Design kan mensen helpen die vraagstukken hebben op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, werk, relaties of ondernemerschap. Zij kunnen veel baat hebben bij het inzetten van een externe coach die de kennis van Human Design op een praktische wijze kan overbrengen. Iedere persoon is anders, en kenmerkt zich door een verschil in het persoonlijke design.

Ik ben Tanja Verstappen, en ik help je graag bij het vinden van jouw persoonlijke design, zodat jij nóg meer impact kan hebben in een voortdurend veranderende en ingewikkelde tijd waarin we op dit moment leven.

Wat is Human Design?

Om te werken aan je persoonlijke design, of aan het meest succesvolle design van je ondernemening is het van belang om eerst het begrip Human Design te leren kennen. Ik neem je dan ook mee langs het begrip en de diverse dimensies hierbinnen.

Human Design is een complex systeem dat je inzichten geeft in jouw valkuilen en authentieke kwaliteiten. Het is een model waarbinnen de spirituele leringen samen komen met wetenschap. Het helpt je om inzicht te geven in de manier waarop je bent geprogrammeerd. Met geprogrammeerd bedoelen we eigenlijk de invloeden die jij van jongs af aan hebt meegekregen, je conditioneringen. Alles wat je ervaart bekijk je door verschillende paradigma’s en daardoor krijgen je ervaringen kleur. Dit vertaalt zich simpelweg in overtuigingen, maar ook in vooroordelen, mening en je onderbuikgevoel.

Terug naar Human Design. Het Human Design systeem geeft je handvaten om jezelf te leren kennen. Zie het als een navigatie, die jou langs een route neemt om de weg naar jezelf te vinden. Het is daarom een essentiële tool om jezelf te leren kennen en de beste versie van jezelf te worden.

human-design
Heb jij het lef om een pionier te zijn in de wereld van het nieuwe werken?

Wacht dan niet langer en plan nu je kennismakingsgesprek.

over tanja verstappen

Human Design binnen bedrijven

Het Human Design systeem leert jou jezelf kennen. Op deze manier weet je beter waar je valkuilen liggen en wat je kwaliteiten zijn. Het is dan ook een uitermate geschikt systeem om toe te passen binnen bedrijven, om zo de expliciete kwaliteiten van personeel inzichtelijk te kunnen maken. Op deze manier kun je een hogere kwaliteit van jezelf en je medewerkers vragen, en werk je bovenal aan een onderneming waarbij geluk en welzijn centraal staat.

Gebaseerd op Human Design en Gene Keys, is de Business Blueprint ontworpen. De Business Blueprint leert je de natuurlijke kwaliteiten, blinde vlekken en energievreters aan het licht te brengen. De blueprint helpt je bij het creëren van zelfinzicht, persoonlijke groei en bovenal: zakelijk succes. In deze intense tijd ervaar ik steeds vaker dat er een nieuwe vorm van leiderschap en samenwerking wordt gevraagd. Ik leer je graag alles op het gebied van de Business Blueprint, zodat je jouw onderneming naar een nieuw level kunt brengen.

Werken vanuit natuurlijke flow

Jij en/of je team krijgen inzicht in ieders optimale manier om te creëren. Zo kan iedereen vanuit een natuurlijke flow werken en ga je elkaar beter begrijpen.

  • Wil jij de focus verleggen naar samenwerking en synergie?
  • Wil jij het beste uit jezelf en je bedrijf of organisatie halen?
  • Wil jij je organisatie naar een hoger niveau tillen?

En ben jij een pionier in het nieuwe ondernemen, leidinggeven en werken? Maak dan nu een afspraak voor een kennismaking, dan gaan we samen op onderzoek uit!