Online coaching

Mijn naam is Tanja Verstappen, een change manager die je helpt bij het verhogen van het algehele bedrijfsniveau van jouw onderneming. Aan de hand van mijn online coaching pakketten help ik pionierende ondernemers bij het vinden van een impactvolle bedrijfs invulling van hun onderneming. In een complexe tijd met continue veranderingen merk ik dat er behoefte is aan harmonie en simpliciteit, maar ook aan het verbinden van mensen en vooral de ontspanning in de eigen bubbel.

Wanneer jij als ondernemer te kampen hebt met een te drukke agenda, of als jij als mens de behoefte hebt aan verdieping omtrent mijn thema’s, dan raad ik je aan om een online coaching gesprek aan te vragen. Ik help je persoonlijk bij het zoeken van antwoorden op alle vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, de zoektocht naar jezelf of een impactvolle bedrijfstoekomst.

Heb jij het lef om een pionier te zijn in de wereld van het nieuwe werken?

Wacht dan niet langer en plan nu je kennismakingsgesprek.

Online coaching Human Design & Gene Keys

Ik merk steeds vaker dat de behoefte vanuit de mens ontstaat om dieper op zoek te gaan naar de ware identiteit. Of het nu gaat om je persoonlijke welzijn, je werk of je relatie, ik help je bij het zoeken van je authentieke kwaliteiten en valkuilen. Op deze manier creëer je een geheel nieuwe eigen visie en ontdek je de route naar je werkelijke ik. De uitgangspunten die ik hierbij hanteer zijn Human Design en Gene Keys. Beide zijn methodes om jezelf op een andere manier te leren kennen. Tijdens mijn online coaching gesprekken neem ik je mee langs de wondere wereld van beide systemen.

Online Coaching
Business Coach

Online coaching Business Blueprint

Vanuit de systemen van Human Design en Gene Keys is de Business Blueprint ontstaan. Wanneer je als ondernemer of teamleider op zoek bent naar authenciteit, inspiratie, energie of geluk voor jezelf en je medewerkers, raad ik je deze Business Blueprint absoluut aan. De Business Blueprint brengt inzichtelijk wat de natuurlijke kwaliteiten, blinde vlekken energievreters van jou en je mensen zijn. Het is als het ware een katalysator voor persoonlijke groei, zelfinzicht en uiteindelijk zakelijk succes. In een intense tijd vol met veranderingen wordt er steeds meer gevraagd van de ondernemer. Met mijn online coaching gesprekken help ik jou bij het verhogen van het algehele bedrijfsniveau.

Breng je natuurlijke flow naar een hoger niveau

Creëer meer inzicht voor jou en/of je team op de meest optimale manier. Zo kan iedereen vanuit een natuurlijke flow werken en ga je elkaar beter begrijpen.

  • Wil jij de focus verleggen naar samenwerking en synergie?
  • Wil jij het beste uit jezelf en je bedrijf of organisatie halen?
  • Wil jij je organisatie naar een hoger niveau tillen?

En ben jij een pionier in het nieuwe ondernemen, leidinggeven en werken? Maak dan nu een afspraak voor een kennismaking, dan gaan we samen op onderzoek uit!

Online coaching Business Aanpak

De business Aanpak is een methodiek voor pionierende ondernemers die meer impact willen hebben in een continu veranderende wereld. Het is een aanpak die ik zelf ontwikkeld heb op basis van mijn jarenlange ervaring in het vak. Voor met name de leiders, die het belangrijk vinden dat hun medewerkers vanuit hun eigen authenticiteit werken, is mijn Business Aanpak een toegevoegde waarde voor het verhogen van het niveau binnen je bedrijf. Aan de hand van mijn online coaching help ik je op weg om samen te bouwen aan een toekomstbestendige onderneming.