header blog refelcties 3

Deel 3 in December reflecties

Voor ondernemende Leiders: Een uitnodiging tot innerlijk Leiderschap!

Terwijl de dagen van december in een sfeer van bezinning zijn, neem ik opnieuw de tijd om diep in mijn binnenste te kijken in de spiegels van het afgelopen jaar. Op de bank omringd door glinsterende lichtjes 🌟, nodigt deze tijd van het jaar uit tot een intieme dialoog met onszelf, een moment van stilstaan bij de ervaringen, de lessen en de kostbare groeimomenten. In deel 3 van mijn reflecties deel ik graag mijn inzichten en de intenties die ik koester voor het nieuwe jaar. Hoe gaan jouw reflecties? 🌟

🌟  Wat sta ik mezelf toe?

Ik sta mezelf toe om elke dag blijheid en plezier als leidende krachten te hanteren in mijn leven. Overvloed vindt zijn weg naar mij, en ik open mijn hart voor de rijke ervaringen die het leven te bieden heeft.

🌟  Wat zou ik mezelf nog meer willen toestaan of gunnen?

Ik zou mezelf nog meer willen toestaan om de stilte centraal te stellen in mijn leven, om mezelf toe te staan de diepste verlangens van mijn hart te vervullen. Ik gun mezelf rust, zakelijke groei, en de vrijheid om te zijn wie ik werkelijk ben, zonder belemmeringen.

🌟  Wat sta ik nog steeds toe in mijn leven wat eigenlijk zou moeten stoppen?

Ik sta nog steeds toe dat angst en onzekerheid af en toe mijn pad betreden, en dat ik dan meebeweeg terwijl ik dat eigenlijk beter niet zou moeten doen. Zeker als het om zorg voor anderen gaat. Het is tijd om deze belemmerende patronen te laten gaan, om plaats te maken voor vertrouwen en de kracht van mijn eigen volledige potentieel, en dat van de ander.

🌟  Wat wil ik mezelf toestaan voor het nieuwe jaar? Wat wil ik loslaten? Van wie heb ik hierbij hulp nodig?

In het nieuwe jaar wil ik mijn focus nog meer op het voluit leven leggen, en mijn dromen na streven zonder terughoudendheid. Ik wil loslaten wat me niet dient, wat me tegenhoudt op mijn pad van groei en succes. Ik besef dat ik hulp nodig heb van mijn innerlijke kracht, van dierbaren om me heen, en van het universum zelf.

🌟  Kan ik hier woorden aan geven, kan ik dit opschrijven als een intentie? Kan ik voelen wat er door mijn lichaam gaat als ik dit opschrijf?

Mijn intentie: Ik ben helder en kan elke dag opnieuw weer zien wat het leven van me vraagt. Ik laat angst en onzekerheid los, verwelkom vertrouwen en kracht. Ik gun mezelf groei, overvloed, en de vrijheid om mijn diepste verlangens te vervullen. Ik laat los wat niet meer dient en vraag om hulp vanuit mijn innerlijke kracht, dierbaren en het universum.

Terwijl ik deze intentie opschrijf, voel ik een warmte in mijn hart en een dynamische energie stroomt door mijn lichaam. Het is een bevrijdend gevoel, als ik mijn eigen transformatie bevestig en toelaat.

Voor de ondernemende Leiders: Een uitnodiging tot innerlijk Leiderschap

Als ondernemende leiders sta je aan het roer van je eigen koers, en in deze reflectieve decembermaand nodig ik je uit om niet alleen naar de zakelijke triomfen te kijken, maar ook naar de persoonlijke groei die je weg heeft gekruist. Laat deze inzichten dienen als brandstof voor jouw impactvol, innerlijk leiderschap in het nieuwe jaar. Neem de tijd om te erkennen wat werkelijk belangrijk is, zowel zakelijk als persoonlijk, en laat deze bewustwording de leidraad zijn voor de beslissingen die je neemt, zodat het komende jaar gevuld is met helderheid, veerkracht en de vervulling van zowel zakelijke als persoonlijke ambities.

Geplaatst in