blog remotewerken

Werken kan overal

Daar zit ik dan, aan de Middellandse Zee.

Je zou het niet zeggen maar ik ben aan het werk. Dat is toch een droom! Ik had 10 jaar, wat 5 jaar geleden niet kunnen bedenken dat ik dit ooit als werkplek zou hebben.
5 jaar geleden zat ik nog helemaal in mijn zorgbedrijf. Ik was 24/7 aan het werk om de mensen met heftige psychiatrische problematiek de best mogelijke zorg te bieden, en onze medewerkers hierin zo helder mogelijk richting te geven.

Visie

De visie die ik in alles altijd al hanteer, en zeker in dit zorgbedrijf is:
• We zorgen voor onze plek (de aarde)
• We zorgen voor elkaar
• We delen onze overvloed

We keken dan ook naar de mens achter de ziekte, naar de kwaliteiten en talenten in plaats van de beperkingen. Een holistisch mensbeeld waarin elkaar zien (je gezien weten) en ruimte om te Zijn en vandaar uit te kunnen groeien belangrijke aspecten waren. Ik heb hiermee tegen heel wat heilige huisjes in GGZ-land geschopt geloof ik. Het leverde zeker in de buitenwereld weerstand op. Maar de mensen die bij ons woonden voelden zich werkelijk thuis, vaak na al veel instellingen vanbinnen te hebben gezien. Elkaar ont-moeten was ons motto, samen zijn zonder dat er iets moet.

Voor deze tijd heb ik veel gedaan in marketing, communicatie en klantcontact. Maar met name in het onderwijs heb ik zelf een hele persoonlijke ontwikkeling meegemaakt. De invulling van competentiegericht onderwijs was mijn stokpaardje. Leren vanuit wie je bent en wat je voelt waar je goed in bent. Dat mag voor mij nog stappen verder ontwikkeld worden, nu nog steeds.
Destijds hadden wij 6 pubers op te voeden. Een samengesteld gezin van 4 jongens en 2 pleegdochters met een rugzakje. Prachtige maar ook heftige spiegels waar ik een hele periode in heb mogen kijken. Ze zijn nu volwassen en hebben zelf kinderen. Zo mooi om te zien hoe zij hun rol invullen. En uiteraard zijn het nog altijd waardevolle spiegels.

Dankbaar

Ik ben veel tegengekomen in de afgelopen jaren. Van verslaving bij mijn eigen kinderen tot financiële zorgen na een echtscheiding. Van diep verlies tijdens het lange ziekteproces van mijn moeder tot het loslaten van ons bedrijf waarin ook veel ontwikkeling en dieptepunten zijn geweest.
Toch heb ik het altijd ervaren vanuit een diepe dankbaarheid. Elke keer weer lessen, elke keer weer “kadootjes” om een nog grotere vrijheid en onthechting te ervaren. Het leven is intens en hoogte- en dieptepunten zijn nu veel meer één geheel. Het ene kan niet zonder het andere bestaan.

En dan NU, het altijd durende NU waar je mij ziet zitten aan de Middellandse Zee, in contact met een klant. Hoe dankbaar kan je daarvoor zijn? Ik voel me heel bevoorrecht dat ik kan beeldbellen, in verbinding kan zijn met de mensen met wie ik werk vanaf deze prachtige plek. Vanuit standje relaxed veel meer kunnen doen dan voorheen vanuit standje inspanning.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Ik leef dit voor als het rolmodel wat ik vanuit Gene Keys en Human Design ben. Ik wijs je graag de weg hoe jij jouw leven kunt vormgeven zoals jij dat diep van binnen voelt te willen doen. Ik maak gebruik van mijn Business Blueprint die jouw unieke verhaal vertelt. En ik kan je alles leren over onthechting, je schaduwen transformeren en leven in overvloed!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je mij volgen? Dat kan natuurlijk.
Mijn programma’s, blogs en vlogs publiceer ik op mijn website www.tanjaverstappen.nl
En je vindt mij op
FB: https://www.facebook.com/tanja.verstappen.beaseagull/
IG: https://www.instagram.com/tanja.verstappen/
LI: https://www.linkedin.com/in/tanja-verstappen-a83a4a108/

Geplaatst in