gene keys relaties

Gene Keys over jij in relaties

In deze podcast spreek ik met Lonneke Zintel over haar Gene Keys profiel. Zoals iedereen ontkomt Lonneke ook niet aan relatieperikelen. Tijdens haar logeren bij ons in Spanje kregen we het hierover. En we bedachten hier een podcast van te maken. Supertof want Lonneke is authentiek en open, en ze kent als geen ander het belang van delen.

Je herkent het vast, relaties of het ontbreken hiervan is en blijft één van de meest complexe thema’s in ons leven. We lopen er allemaal trauma’s in op en kunnen diep verdriet ervaren wanneer een relatie stopt door wat voor omstandigheden dan ook.

De Venus reeks in het Gene Keys Gouden Pad kan je ondersteunen en helderheid geven hoe dit thema in jouw leven werkt, hoe jij vormgeeft aan relaties en wat jij voor jezelf “op te lossen” hebt.

In het gesprek met Lonneke leg ik uit hoe je naar je Gene Keys kunt kijken, hoe je door contemplatie licht kan laten schijnen op schaduwstukken, en hoe het één een gevolg is van het andere. Ik wens je veel kijkplezier en veel inzicht.

En wil je meer weten over jouw Gene Keys in deze reeks? Vanaf 20 september 2022 kun je meedoen met het online live programma “Jij en je Liefde”. Je kan op een 6 weekse reis door jouw Venus reeks om hier alles over te ontdekken.

Geplaatst in