header earlybird misschien

Misschien…

Misschien

  • Misschien moet er jou iets van het hart?
  • Misschien heb jij een heel dringende vraag?
  • Misschien voel jij je de laatste tijd niet helemaal senang?

Misschien….

Leven met een misschien is zonde van de tijd. Vraag je dus eens af waarom jij leeft met een misschien.

Misschien speel je teveel op safe?
Je gaat confrontaties, vooral met jezelf, uit de weg. Je vindt nieuwe dingen nog te spannend en gaat ze uit de weg. Je hebt geen idee of je kunt wat je zou willen.

Misschien laat je de mening van jouw omgeving nog te veel meewegen?
Je bedenkt wat anderen wel niet zullen denken (wat maar de vraag is want die anderen zijn hier zelf ook druk mee). Zorg voor een omgeving die bij je past, die jou energie geeft in plaats van kost. Laat je inspireren door mensen. En wees zelf inspiratievol en vriendelijk. Wordt een magneet voor wat jij nodig hebt.

Misschien durf je nog niet groot te dromen?
Wees niet bang om groot te dromen want er bestaat niets wat niet mogelijk is. Doe alsof het al zover is. Neem risico’s en maak fouten, daar is nog nooit iemand dommer van geworden. En voel je angst of onzekerheid? So what, accepteer dat en laat het daarbij.

Misschien mag jij geen nee zeggen van jezelf?
Er is niets zo krachtig dan een waarachtige NEE. Die is net zo waardevol als een JA mits ze waarachtig zijn. Een ja die eigenlijk diep van binnen een nee is wordt gevoeld en is leeg en waardeloos. Keep it simpel en voel waar jij energie van krijgt. En heb het lef om eens een deur dicht te gooien. Er gaat dan vanzelf ook ergens een deur open. Stel jezelf open voor iets nieuws.

Over “misschien”  wil ik het met je hebben in mijn webinar “Misschien” op maandag 8 augustus om 8 uur in de avond.

En misschien ben jij dan met vakantie, maar dat is geen reden om hier niet bij te zijn. Het is online en online is overal!

Ik nodig je graag uit in de Facebookgroep  Daar hebben we connectie, daar zijn we met elkaar, daar deel ik veel van wat ik te bieden heb en…

Daar is ook het webinar “Misschien” op 8 augustus om 20.00 uur.

Wil je uit je “misschien” stappen in iets wat je zeker weet, meld je dan nu aan voor dit webinar. Dan weet je zeker dat je erbij bent op 8 augustus om 20.00 uur.

JA IK DOE MEE

 

Tot dan!

Geplaatst in