post bedrijfspromo 190822

Heb jij een baan die bij je past?

Al jaren geleden zag ik het verband tussen uitdagingen die ik op mijn werk had en de uitdagingen in die ik in mijn relatie tegenkwam. Zowel als werknemer, toen ik nog docent was op het MBO, als later toen ik als ondernemer in ons bedrijf alle onzekerheden tegenkwam die maar kunt bedenken.

Of je nou werknemer of ondernemer bent maakt eigenlijk niet uit. Als jij de baan hebt die bij je past voelt werken niet als werken. In mijn ervaring is zakendoen eigenlijk een complex netwerk van relaties, met elkaar verweven en allemaal tegelijk. En net als een intieme relatie vraagt samenwerking ons om te groeien en diep te graven om te kunnen bloeien. We weten allemaal dat er in een intieme relatie dagelijkse spanningen, uitdagingen en verschillende manieren zijn om situaties te bekijken. We kunnen spanningen vermijden, onder het tapijt vegen of ontkennen. Of we kunnen ze aangaan en een paar moedige gesprekken voeren die kunnen leiden tot meer begrip, meer chemie en meer samenwerking.

Hetzelfde geldt in het bedrijfsleven: er zijn elke dag uitdagingen en spanningen op het werk. Het is verleidelijk om ze te vermijden, te ontkennen en ons hoofd in het zand te steken. Maar dat levert geen echte business intelligence en krachtig, vooruitstrevend teamwerk op.

Maar wat dan?

Ga de uitdagingen die je in je leven tegenkomt niet uit de weg. Zowel niet privé als niet zakelijk. Je houdt je energieveld schoon en hoog in resonantie. Dat maakt je woest aantrekkelijk, zeker ook voor zakelijk succes.

Wanneer je bezig gaat met steeds weer opnieuw het aangaan van uitdagingen, kritisch durft te kijken naar je eigen perspectieven, dan maak je ruimte en kunnen nieuwe mogelijkheden zich aan je laten zien. Je krijgt een helder en scherp oog voor wat er nodig is in het huidige ondernemersklimaat. Je wordt niet langer overvallen door complexiteit maar je gaat zien hoe je een crisis kunt omzetten in een mogelijkheid. Crisis maakt creatief.

Een Lotusbloem kan alleen maar prachtig bloeien als hij met zijn voetjes in de modder kan staan.

  • Hoe gaat het jou lukken om je visie op jouw leven en jouw carrière deze turn-around te geven?
  • Hoe ga jij zien welke beperkende overtuigingen of omstandigheden jou nog tegenhouden om tot volledige bloei te komen?
  • Hoe wordt jouw liefdesleven een oneindige bron van verrijking, en een spiegel voor jouw succes?

Door deze vragen diep te onderzoeken met behulp van je Gene Keys Blueprint. En dit gaan we doen in het Online Live Programma “Jij en je Liefde(s)”.

Wat levert het je op:

  • Je krijgt helder wat het ultieme doel van je relatie is
  • Je gaat ervaren hoe jouw aantrekkingskracht werkt
  • Jouw intelligentie gaat je woorden geven in je zelfonderzoek
  • Je leert je emotionele uitdagingen te zien als mogelijkheid voor enorme groei
  • De kwaliteit van jouw leven met alles daarin gaat vet omhoog
  • En wat superbelangrijk is, je komt tot de wezenskern van jouw Zijn

Ga je mee op deze reis om jouw volledige potentieel te realiseren, om jouw vruchtbare intelligentie in te gaan zetten om jezelf te laten groeien en bloeien?

Klik dan HIER door naar alle info over het Online Live Programma “Jij en je Liefde(s)”.

Op 25 augustus om 20.00 organiseer ik een gratis webinar waarin ik alle praktische vragen over dit programma zal beantwoorden. De link naar de ZoomRoom plaats ik in de Facebookgroep

Graag tot dan!

Geplaatst in