vlog lui

Ben jij vandaag ook eens een keer lekker lui….?

Of bedenkt jouw referentiekader daar van alles bij?

De zondag is oorspronkelijk bedoelt om lekker te nietsen. De dag dat de mens rust. Daar mogen we best wel weer wat meer aandacht aan besteden. En dat hoeft natuurlijk helemaal niet per se op de zondag. Nietsen, lui zijn kan op alle dagen van de week. Dat kan zelfs meerdere keren op een dag.

We hebben alleen geleerd van onze ouders dat “luiheid” niets oplevert. Dat jezelf vervelen niet gezond is en dat je vooral moet doen, en het liefst ook nog je best.

Je hebt mij al vaak horen zeggen dat groei te vinden is in het laten, en niet in het doen. En dat is een ware levenskunst geworden. Dit gaat over de relatie die jij met jezelf hebt.

  • Hoe veilig voel jij je bij jezelf om in alle rust met jezelf te zijn?
  • Weet jij welke weg je te gaan hebt, die moeiteloos voor je uit ligt?
  • Heb jij enig idee wat je uitstraalt, en wat je dus ook aantrekt?

Als je hier de antwoorden niet helemaal zeker van hebt dan is het maar de vraag of jij een idee hebt hoe jij jouw unieke talenten kunt inzetten ten dienste van het grote geheel, zonder energie te verliezen maar juist door in de bron van energie te stappen, en daarin te blijven staan.

Komend voorjaar ga ik 4 weken live online met het programma Jij en Jezelf, waar we aan de hand van jouw unieke Blueprint gaan onderzoeken waarom jij in je “doe-modus” blijft hangen en hoe je kunt leren intunen op jouw essentie zodat het leven zich als vanzelf aan jou ontvouwt.

Ik houd je op de hoogte zodra ik alle informatie op een rijtje heb. Voor nu heb ik weer een toffe video opgenomen over lui zijn. Je kunt hem hier kijken.

 

Geplaatst in