21 januari 23

Het Gene Keys nieuwjaar is begonnen

Het Gene Keys nieuwjaar is begonnen. 21 januari is de wissel-dag van het oude naar het nieuwe. Een periode waarin je bepaalt hoe jouw jaar gaat zijn.

We hebben afgelopen maandag de zogenaamde “Blue Monday” gehad. Een commercieel fenomeen waar veel mensen in zijn gaan geloven. Zeker omdat mensen over het algemeen de neiging hebben in deze tijd van het jaar wat somberder te zijn. Je vitamine D is door haar voorraad heen, je immuunsysteem krijgt het wat moeilijker en je verlangen naar het voorjaar wordt steeds nadrukkelijker.

Toch is het goed om jezelf naar binnen te keren en verbinding te maken met jezelf. Wat vaker de stilte op te zoeken en jouw behoeftes te voelen

  • Waar wil jouw leven naar toe dit jaar?
  • Wat wil manifest worden deze zomer?
  • Wat mag jij tot uitdrukking brengen?

En dat kan echt van alles zijn. Er is niets wat niet mogelijk is. In het oneindige geheel bestaan alle mogelijkheden. De enige beperking die tussen jou en al deze mogelijkheden zit zijn jouw eigen beperkende overtuigingen over “jezelf”. Ik zet dat bewust tussen quotes omdat die “jezelf” maar de vraag is of je dat wel werkelijk bent.

Of zou die “jezelf” misschien ook een geloofssysteem van allerlei ideeën, conditioneringen en patronen kunnen zijn die jij als mens bent gaan geloven. En dat noemen we een persoon.

Wie ben jij dan?

Dat is een vraag die ik mezelf jarenlang heb gesteld. Deze heeft mijn zoektocht naar het antwoord voortdurend op gang gehouden. Ik was er zo druk mee dat ik er doodmoe van werd. Het heeft me veel patroon doorbrekende inzichten gebracht. Maar het uiteindelijke verschil, een ervaren van een diepe vrijheid was er pas toen ik me realiseerde dat het mijn ego was die de zoektocht was gestart en maar hongerig bleef voor antwoorden. Mijn angst om de zoektocht te stoppen was groot.

Wat zou er over blijven?
Wie zou ik zijn?
Wat had dan nog betekenis?

En toch, ik kan het niet vaak genoeg zeggen, zit de werkelijke bevrijding in het laten. In het oer-vertrouwen dat alles klopt. Dat het leven voor me zorgt en dus ook voor jou! Zeker als “ik” me er maar niet mee bemoei.

  • Dan komt er ruimte voor de zuivere bedoeling en volg je de impulsen die die hierbij horen. Moeiteloos.
  • Dan komt er ruimte voor creatieve ideeën.
  • Dan kan inspiratie vrij stromen.

Is dat wat jij wil voor dit jaar?

Check dan mijn aanbod nog eens en kijk naar de mogelijkheden die ik te bieden heb.
Ik ont-moet je graag in een ZoomRoom.

Geplaatst in