header goede voornemens

Trek jij je iets aan van wat mensen zeggen?

🍀 Ik wens je het beste jaar ever toe!

🍀 Vol van energie en vitaliteit, vol van succes en welvaart!

🍀 Ik wens je alle tijd en dat wens ik je altijd.

Het nieuwe jaar is een week oud nu. Hoe is jouw eerste week geweest? Ben je nog aan het bijkomen van de feestdagen? Of ben je al druk met al je goede voornemens. Het zou ook zomaar kunnen dat je als een berg opziet tegen het nieuwe jaar waarbij iedereen het maar heeft over:

 • “Jij kunt er iets moois van maken”
 • “Jij gaat in beweging komen en succes aantrekken”
 • “Jij bent de baas over jouw eigen leven”
 • “Jouw jaar zal zeker beter zijn dan het afgelopen jaar”

Je kent ze wel, er zijn er nog wel wat te noemen. Je hebt het gevoel dat je nu echt iets moet gaan doen en dat je dus eigenlijk tot nu toe gefaald hebt, dat alles wat niet goed is gegaan jouw schuld is. En je bent al zo moe, gestrest of druk.

Maar wat kun je doen?

Eén van de vele programma’s gaan volgen die je tegenkomt online, van de grote der aarde? Kan hoor, en dat biedt zeker mogelijkheden. Je krijgt handvatten en concrete actielijstjes, schema’s en werkboeken die je zeker op weg helpen. 

Maar vaak ben je het na een paar weken al weer kwijt, is de energie en de motivatie er alweer uit. Dat komt omdat jouw patronen en jouw geloofssysteem over jezelf het in de waan van de dag weer heel snel overneemt. Bovendien zijn we allemaal uniek en hebben we onze eigen bijzondere talenten en kwaliteiten. Je hebt dus niet altijd iets aan de algemene persoonlijke of zakelijke ontwikkelingsprogramma’s.

Maar wat dan wel?

Ik zeg altijd dat het meest succesvolle te vinden is in het laten. Dus geen doen, geen actie, geen lijstjes, maar simpelweg laten. En dat is zo’n beetje het moeilijkste wat er is. En toch kun je het in een paar simpele stappen jezelf eigen maken. Je hoeft er namelijk eigenlijk helemaal niets voor te doen. Dat is paradoxaal toch?

Vanaf 21 januari neem ik je mee op jouw unieke reis naar het “ultieme laten” waaruit spontaan de flow van jouw leven, jouw talenten en jouw kwaliteiten ontstaat. Een reis waar ruimte in ontstaat waarin naar boven kan komen wat gezien wil worden, moeiteloos.

Waarom?

Omdat dit werkt! Vorig jaar deden er 40 mensen live mee! Daar hebben wonderlijke veranderingen plaatsgevonden.

 • Liesbeth heeft haar creativiteit door geprofessionaliseerd en een aantal mooie klussen gehad het afgelopen halfjaar.
 • René en Judith hebben hun huis verkocht en zijn gaan reizen om te gaan zien waar het leven hen brengt. Zij werken remote.
 • Niki is uit haar burnout gekomen en een carrièreswitch gemaakt tot voedingscoach.
 • Shura volgt haar hart en zegt voluit nee als ze voelt iets niet te moeten doen. Ze is helemaal in flow met de stroom van haar leven.

Bovendien, op 21 januari begint het astrologische en Gene Keys nieuwe jaar. Dan is je motivatie voor al je goede voornemens vaak weer verdwenen, in elk geval sterk afgenomen als deze voornemens niet authentiek bij je passen.

In 4 weken ga je ontdekken hoe eenvoudig het is om jouw mooiste en succesvolste leven te leven, niet alleen dit jaar maar altijd. Jij gaat ontdekken wat werkelijk vanuit jouw essentie bij je past waardoor je vanuit ontspanning je hart kunt volgen, en gaan doen wat de bedoeling van jou is.

Niet door te doen, maar door alles helemaal te gaan laten!

 • Want jij wilt van je stress af
 • Want jij wil je weer energiek en vitaal voelen
 • Want jij wil doen waar jij blij van wordt, en anderen dan dus ook
 • Want jij bent enorm de moeite waard om tijd en aandacht aan te spenderen
 • Want jij bent de belangrijkste mens in jouw leven

Ben je nieuwsgierig geworden omdat dit precies is wat jij nodig hebt?
Klik dan hier door  voor alle info en meld je nu aan!

Dan ben jij erbij vanaf 21 januari, als het echte nieuwe jaar begint!

Heb het goed!

Geplaatst in